Videoclip Mr. Polska

In het begin van December heb ik de regie voor de videoclip van Mr. Polska gedaan. In mei was ik al begonnen aan de videoclip samen met Sjors, en er waren al twee draaidagen geweest en er moest nog een dag gefilmd worden.

We begonnen om 9 uur op de locatie in Kunst & Complex in Rotterdam, Sjors zijn taak was net als bij de vorige opnames de cameraman en Guust was weer camera-assistent. Even alles doornemen en alvast de apparatuur opzetten tot dat de artiesten kwamen. Die waren er op tijd om 10 uur en we konden meteen beginnen met de eerste shots die op het dak van Kunst & Complex plaats vonden.
De vorige opnamedag waaiden het ontzettend hard, waardoor die opnames mislukt waren. Gelukkig ging het nu wel goed en stond alles er binnen een uur op. Toen kreeg Polski een telefoontje van Pownews, omdat ze een interview met hem zouden willen hebben over het feit dat hij was verkozen tot “Pool van het jaar”. Omdat we nog bezig waren met de opnames, werd er afgesproken dat het over een paar uur wel kon.
Daarna werden er nog wat shots in een soort van autokerkhof geschoten wat voor het complex staat, ook dat verliep soepel.  Toen zaten de opnames voor Polski erop, en kwam Pownews langs voor het interview. Dit wilden ze graag op het dak hebben, en omdat we goed op schema lagen was dit geen probleem. Later in de middag kwam er nog een groepje figuranten die voor de andere shots nodig waren.

Uiteindelijk waren we om 6 uur ‘s avonds klaar en stond alles erop.

De dag erna heb ik samen met Sjors op kantoor bij Opslaan Als de clip af gemonteerd. In maart komt de videoclip uit.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s