SLBMG Videoclip


 

In juli ben ik begonnen met mijn eerste stageproject bij Opslaan Als, een videoclip voor SLBMG. Op zaterdag gingen we met een busje langs videorentals in Amsterdam om apparatuur op te halen en naar een skiverhuurbedrijf om een hoop ski’s en skistokken op te halen voor props in de videoclip.

Op zondag was de opnamedag, we begonnen om 8 uur in de ochtend om met het busje iedereen op te halen en naar de eerste locatie te brengen. Ik was de chauffeur van het busje en moest de gehele crew naar de locaties rijden. Op de eerste locatie werd er voor een greenscreen performance shots geschoten. Mijn taak was om de apparatuur op te zetten, camera-assistente en tijdens de opnames kon ik ook met een 2e camera wat shots schieten.

Nadat alles weer in het busje zat, gingen we naar de 2e locatie. Een klein strand bij Amsterdam-Noord, hier werden de skistokken en ski’s als props gebruikt. Dit was een van de verhalende scenes in de videoclip.

Als laatst was een locatie in het centrum van Amsterdam. Hier werden shots gemaakt van een muur voor met papier en plannen. En toen om 8 uur de opnames klaar waren, moest alle apparatuur nog terug gebracht worden.

Dus moesten we met het busje nog 3 uur door Amsterdam, om uiteindelijk om 11 uur klaar te zijn. Het resultaat is bijgevoegd in deze post.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s